دستگیری سارقان کابل برق و دوچرخه در ساری 

فرمانده انتظامی شهرستان ساری از دستگیری سه سارق سابقه دار سیم و کابل برق و دوچرخه با اعتراف به هفت فقره سرقت در آن شهرستان خبر داد.  
کد خبر: ۷۴۴۵۵۳
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۳ - 07May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ  «عبدالله حسن زاده» فرمانده انتظامی شهرستان ساری امروز (چهارشنبه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پس از وقوع چند فقره سرقت سیم و کابل هوایی برق و دوچرخه‌های گران‌قیمت در سطح شهرستان، اکیپ‌های نامحسوسی متشکل از عوامل پایگاه آگاهی ساری و ماموران انتظامی کلانتری ۱۳، برای شناسایی سارق یا سارقان تشکیل شد.

دستبند پلیس بر دستان سارقان کابل برق و دوچرخه در ساری 

وی افزود: پس از بررسی محل‌های وقوع سرقت، عوامل پایگاه آگاهی ساری و ماموران انتظامی کلانتری ۱۳ با گشت زنی‌های نامحسوس در سطح حوزه، سارقان را در حین سرقت رویت و در اقدامی عملیاتی دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ساری بیان کرد: متهمان در بازجویی‌های انجام شده به هفت فقره سرقت در سطح حوزه استحفاظی اعتراف و مقدار ۱۰۰ متر سیم و کابل برق از متهمین کشف شد.

سرهنگ حسن زاده با اشاره به تشکیل پرونده برای متهمان و ارجاع آن‌ها به مراجع قضایی در پایان اذعان داشت: شهروندان در صورت مشاهده‌ی هرگونه فعالیت‌های مشکوک و غیر مجاز، مراتب را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار